Industriële kabels? WE DO IT!

Onze activiteiten

MC CONNECT staat voor flexibel assembleren van kabelsystemen.Vertrekkend van een plan of een model fabriceren wij voor onze klanten de meest diverse kabelbomen. Wij hebben de machines en het materiaal om een kwaliteitsvol product aan een correcte prijs af te leveren.

21 jaar ervaring en goede connecties met wereldwijde leveranciers stelt MC CONNECT in staat de klanten een oplossing op maat aan te bieden. Al onze producten worden samengesteld met connectoren en klemmen van diverse leveranciers. Hieronder kan u alvast enkele voorbeelden terugvinden van partners waarmee MC CONNECT samenwerkt.

MC CONNECT beschikt verder ook over een grote stock met op dit moment meer dan 4500 verschillende componenten. Indien u specifieke noden heeft, aarzel zeker en vast niet om contact op te nemen.

Wat zijn industriële kabels?

MC CONNECT beschikt over een divers aanbod aan verschillende kabels op maat van uw specifiek industriegebruik. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen kabels met verschillende connectoren (M8, M12, M16) en verschillende materialen (PVC, TPE, PUR ...). Indien u een specifieke vraag heeft of een offerte op maat wil aanvragen, aarzel zeker niet om ons verder te contacteren!

Voorbeeld Foto's:

M8 Connector M12 Connector
M16 Connector
PVC Materiaal TPE Materiaal
PUR Materiaal


Contact

Voor alle andere vragen en bestellingen, aarzel niet om ons te contacteren via ons Contactformulier.