Automotive kabels? Wij kunnen het aan!

Onze activiteiten

MC CONNECT staat voor flexibel assembleren van kabelsystemen.Vertrekkend van een plan of een model fabriceren wij voor onze klanten de meest diverse kabelbomen. Wij hebben de machines en het materiaal om een kwaliteitsvol product aan een correcte prijs af te leveren.

21 jaar ervaring en goede connecties met wereldwijde leveranciers stelt MC CONNECT in staat de klanten een oplossing op maat aan te bieden. Al onze producten worden samengesteld met connectoren en klemmen van diverse leveranciers. Hieronder kan u alvast enkele voorbeelden terugvinden van partners waarmee MC CONNECT samenwerkt.

MC CONNECT beschikt verder ook over een grote stock met op dit moment meer dan 4500 verschillende componenten. Indien u specifieke noden heeft, aarzel zeker en vast niet om contact op te nemen.

Wat zijn automotive kabels?

De verschillende kabels kunnen opgedeeld worden in twee categorieën, namelijk automotieve kabels en industriële kabels. Automotieve kabels zijn kabels die alles te maken hebben met de auto-industrie. In een auto zitten er verschillende kabels, onder andere kabels voor het aansluiten van de airco, radio, aardkabels en netwerkkabels. Ook bandkabels tot gecompliceerde kabelbomen kunnen op vraag van de klant geproduceerd worden.

Onze Klanten

Wij leveren aan machinebouwers en fabrikanten van o.a:

Landbouwmachines Vrachtwagens
Grondverzetmachines Speciale Voertuigen


Contact

Voor alle andere vragen en bestellingen, aarzel niet om ons te contacteren via ons Contactformulier.